APK

Tijdens de jaarlijkse APK-keuring, voert Bergman auto's een grondige controle van de essentiƫle onderdelen van uw auto uit.

App Bergman auto's

Speciaal voor onze klanten hebben onze eigen App ter beschikking. Hier kunt u een afspraak maken, uw persoonlijke gegevens bekijken en wijzigen.

APK

Tijdens de jaarlijkse APK-keuring, voert een Autocrew garagist een grondige controle van de essentiƫle onderdelen van uw auto uit.

Aircoservice

Airconditioning zorgt ervoor dat u comfortabel achter het stuur zit. De Autocrew aircoservice spoort defecten aan de installatie tijdig op.

Automatenbak reinigen

Maar liefst 90% van de schakelklachten met een automatische transmissie wordt veroorzaakt door vervuiling. Een powerflush voor uw auto is de oplossing

Diagnose

Via de geavanceerde diagnoseapparatuur van Bosch weet de AutoCrewmonteur direct wat er juist mis gaat bij welke waarschuwingen op het dashboard.

Onderhoud

AutoCrew-garages garanderen een vakkundige uitvoering van service & onderhoud, aan uw nieuwe of gebruikte auto, voor alle merken.

Schade

Met een klein krasje of een grote deuk weet je AutoCrewgarage wel raad. Onze monteurs zorgen dat je auto er snel weer uitziet zoals hij was.

Vervangend vervoer

Vervangend vervoer bij onderhoud of reparatie, kijk hier wat wij voor u kunnen betekenen.

Wintercheck

De winter komt eraan! maak snel een afspraak voor je wintercheck bij Bergman auto's.

Uitlijnen

U kunt het uitlijnen van uw wielen met een gerust hart aan AutoCrew toevertrouwen.

Afleveren

Bij het ophalen van uw auto voorzien onze medewerkers u altijd van een uitgebreide uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden.